Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2008

ΚΥΒΕΡΝΟΜΗΧΑΝΙΚΗ Β΄ ΜΕΡΟΣ

Αποσπάσματα του ίδιου καθηγητή, προς τέρψη επιμόρφωση και ικανοποίηση της περιέργειας κάποιων γνωστών και μη εξαιρετέων.

" Επίσης ένιωσα έκσταση με τη γυναίκα μου, όταν είχαμε απόλυτη ηλεκτρονική επικοινωνία μεταξύ των νευρικών συστημάτων των εγκεφάλων μας. Ήταν μια στιγμή "εύρηκα" για μένα! Σε λίγα χρόνια οι άνθρωποι θα μπορούν να επικοινωνούν άμεσα, στέλνοντας σκέψεις (και όχι μόνο) σε όποιον εγκέφαλο θέλουν! Θα μπορούμε να ταξιδεύουμε χωριστά από το σύντροφό μας σε όλο τον κόσμο, αλλά οι εγκέφαλοι μας να παραμένουν συνδεδεμένοι!"

"Το να επεκτείνεις το νευρικό σου σύστημα όπου θέλεις μέσω του ιντερνετ θα είναι απολύτως εφικτό. Τώρα έχουμε συνηθίσει να έχουμε τα σώματά μας όπου βρίσκονται. Αλλά το σώμα σου είναι ότι ο εγκέφαλος σου αντιλαμβάνεται, αισθάνεται και ελέγχει. Μέσω του ιντερνέτ θα μπορείς , ας πούμε να βρίσκεσαι σε 50.000 μέρη ταυτόγχρονα ή και σ 'άλλον πλανήτη! Αυτό θα αλλάξει τελείως τις ανθρώπινες σχέσεις και τη φιλοσοφία! Τέλος, ίσως να μη χρειάζεται τα παιδιά μας να πάνε σχολείο! Μ' ένα εμφύτευμα θ' αποκτάμε αυτομάτως όλες τις γνώσεις που χρειαζόμαστε, και θα τις επεξεργαζόμαστε και θα τις αποθηκεύουμε σε χρόνο ρεκόρ!"


Ο καθηγητής ονομάζεται Κέβιν Γουόργουικ και πηγή είναι το περιοδικό " Εψιλον".

8 σχόλια:

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΟΣ είπε...

Θα κάνουμε και buc-up? Μη τυχόν και χαθούν αυτά που θα μπένουν με up-dait.GAMO την τεχνολογία μου θα είναι! καλημέρα Κωνσταντινιά μου.

manetarius είπε...

ΤΕΛΕΙΑ!
Πάντα είχα ένα φόβο αν θα κάνω παιδιά, να τα στείλω σχολείο! Τι, θες να αναλύσουμε τα ελληνικά σχολεία που είναι σαν ιδρύματα εγκλεισμού; Α..έλεγα.
Και προχωράω παρακάτω! Έχει να γίνει χαμός με τα "προχωρημένα" βιογραφικά που θα παραλαμβάνουν οι εταιρείες καθημερινά..άσε που θα ζητάνε τρελλούς μισθούς οι υποψήφιοι γαι τις γνώσεις τους! Άραγε αυτό το μικροτσιπάκι θα είναι προνόμιο(;;) των πλουσίων ή θα μπορούν κι οι μεροκαματιάρηδες να το βάλουν στα παιδιά τους; Ή μήπως θα είναι τελικά ένας τρόπος ελέγχου του μυαλού μας και της ζωής μας...;
Προβληματίστηκα πάλι...πάω να κάνω ένα τσιγάρο να ξελαμπικάρω (τι τσιγάρο καλέ αφού δεν καπνίζω...μήπως να το άρχιζα;)

Asterion είπε...

Οχι χίλιες φορές όχι εκτός αν αλλάξει η κατασκευή μας και η δόμηση του αστρικού μας.
Αν είναι όπως είμαστε "καλό σαλτάρισμα"

kostaslogh είπε...

Ναίαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτό είναι,μόνο που είναι ξεπερασμένο
κ.Καθηγητά,τό κάνουν σχεδόν καθημερινά οι πολιτικοί μας:με μιά απλή δήλωση πηδάνε 11εκατομύρια έλληνες ,αλοδαπούς,κάθε ηλικίας!
Είμαστε μπροστάαααααα!!!
Το μπλόγκ δεν το ξέχασα,κάποια στιγμή
θα σκάσει μύτη.

Κωνσταντινιά είπε...

Επίκουρε

έτοιμο και προετοιμασμένο σε βρίσκω για τα καινούρια επιτεύγματα.

Κωνσταντινιά είπε...

Μανιτάρι

θέτεις πολλά ερωτήματα και προβληματισμούς, ακόμη δεν έχω υποστεί εμφύτευση, δεν έχω τα προσόντα να σου απαντήσω.

Η μόνη σίγουρη απάντησή μου είναι ΟΧΙ μην το αρχίζεις. Το τσιγάρο!!

Κωνσταντινιά είπε...

Κωνσταντίν

Δεν φτάνει το σαλτάρισμα που έχουμε;

Κωνσταντινιά είπε...

Α! ρε Κώστα

πάλι σε σωστή βάση το έθεσες το ζήτημα!!